Banner Gauldal Gatebil


Hjem

Hettejakke
T-skjorter
Skiltholder
GG-skilt

Nyheter
Media
Treff
Forum
Bilder
Medlemmer
Om oss
Gjestebok

Grasrotandelen

Bil

Logg inn
Wheelie, Max Power og Gauldal Gatebil på streetmeet! Samarbeidspartnere:
 
Tempe Dekkservice
 
Huus Bil & Mek. AS
 
Proglazer
 
DH Bil
 
RS Reklameskilt
 
Bilkamerabutikken
 
Irene Design
 
NAF avd. Trøndelag
 

Du er her: Klubben i media - Streetmeet

Streetmeet ble det, og det så jeg personlig er i røyk-sjokk.

Da klokken slo 1700 lørdag den 24. juli 05 så greide jeg ikke å holde meg lenger, Esso Støren neste. Det var jo der vi i Klubben med stor K skulle møtes. (Ja, Gauldal Gatebilklubb) Jeg skalv av forventning! Hva hvis 50 stykker møter opp. Da hadde det blitt nesten som 17. mai da. Der var det jo litt over 70. Tenk deg det da. Alle på rekke inn til byen. Vis hvor vi kommer fra! Da klokka slo 1730 var jeg var på essoen, men der var det nesten ingen. (Huff) Jeg får kjøre på andre siden og se da tenkte jeg. Men nei. Der var det da ca 5 biler til, da var vi 10 stykker av 70! Kvelden så ikke ut til og bli det jeg håpet på. Her jobber vi i styret for og holde nettsia oppe, skaffe rabattavtaler og medlemskort og greier og greier. Men gidder dere og møte opp. Nei da! Alle de som møtte opp er TØFF, KUL, SEXY!!! Og dere andre...... Og i tillegg så tror noen at vi skal holde igjen alle på Sandmoen pga at de har stoppet for og vaske bil! (Du kunne jo ha tatt med et spann med trønder-rødt og malt bilen din på treffet heller!) Eller skal vi gjøre det sånn neste gang at alle stopper og vasker bil på turen slik at vi kan stå 5 timer og vente til sammen???

Men så kom vi til Wheelie på Tempe. Og der var vi alene, topp hvis vi hadde vært 50 stk for da hadde vi i klubben fått alle plassene inne på området! Men vi fylte jo opp litt da, det skal sies! Så begynte det og skje litt, en stygg gammel Sierra driftet 8-tall så det holdt. Han hadde virkelig gjort dette før. Må si han var overlegen i kunsten å drifte. Men langt fra overlegen i kunsten i å lage liv. For her kommer VI, DU og jeg og vi to (vel jeg laget ikke så mye liv da.)(Det er jo en Opel. Red.amn.) Men det var VI som virkelig startet dette! Vi blåste det første dekket på en registrert bil! Vi viste hvordan ekte BMW`r skulle burne. Vi kom ikke med noen late biler og viste oss fram. Vi var ca halvparten av de som brukte dekk. Det var oss det ble tatt gruppe bildet av for å komme i Max Power! Vi hadde bilen som fikk beskjed om og kontakte Max Power når den ble ferdig! Og treffet ble extremt, umulig å beskrive. Det ble hittil årets beste treff i Trondheim. Ingen over, ingen ved siden!

Men hva om VI hadde vært litt flere en 15 biler???

Ellers så takker vi for innsatsen til de som ble med innover. Dette var kjempe kult! Og sånn at dere vet det så har vi mer i bakhånd i sommer! Ikke bare treffet 10 september nei. Det skjer 21. august! Hvem, hva, hvor? Det vet vi ;)

Forfatter: Håvard StaverløkkGauldal Gatebil © 2021 - Hovedsiden - Nyheter - Artikler - Treff - Forum - Bilder - Medlemmer - Bli medlem - Fordeler
Om oss - Selges/ Kjøpes - Bil
Invicta is a watch company with a long and rich history. Beginning with the formation of the rolex replica sale, Invicta watch design was founded on the idea that a stylish, high-quality timepiece could be offered at a price that was replica watches to the average consumer. Invicta¡¯s founder Raphael Picard believed that every man and woman should be able to enjoy the rolex replica and style of a fine timepiece without having to spend a fortune. That was a sentiment that has literally stood the test of replica watches uk, and today, the Invicta name is recognized around the globe as a leader in rolex replica uk brands that are known for high-quality mechanisms and both traditional and cutting-edge styles. A breitling replica sale from Invicta looks, feels and acts like an expensive watch, but doesn¡¯t come with sky-high price tags that can keep many men and women from enjoying a top-of-the-line timepiece.